Påmelding til Bibliofilforeningens Brukermøte i Kristiansand 10. og 11. mai 2022

Vi har gleden av å invitere dere til Bibliofilforeningens Brukermøte i Kristiansand tirsdag 10. til onsdag 11. mai 2022.  Møtet varer fra kl. 12 på tirsdagen til kl. 15 på onsdagen. Det er mulighet for å bestille ekstra overnatting for de som ønsker det. For den som vil benytte anledningen til å være med på kurset: Hvordan jobbe effektivt med snarveier og tilpassede innstillinger i Bibliofil, vil det være mulighet for dette på mandag 9. mai.  

Påmelding her innen 1. april 8. april: https://bibsyst.no/pamelding-til-brukermotet-2022/ 

Brukermøtet er lagt til vakre Clarion Ernst Hotel, Kristiansands eldste hotell. Hotellet ligger et steinkast fra Torvet i Kristiansand hvor hovedbiblioteket holder til i Kunstens og Litteraturens hus. Vi er invitert hit på mottakelse og omvisning på ettermiddagen 10. mai før vi drar videre med buss til festmiddag på Mannskapsmessa på Odderøya med flott utsikt over fjorden, nesten til Danmark. 

Innhold 
Arbeidsutvalget har satt sammen et variert og faglig godt program med spennende eksterne foredragsholdere, nyheter fra Bibliofil og årsmøte for Bibliofilforeningen. Programmet finner du her.

Priser og øvrig praktisk informasjon finnes her.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.