Invitasjon

Invitasjon til brukermøte i Alta 14.-15. mai 2013

Påmeldingsfrist: mandag 15. mars 2013– vær så snill å overholde fristen

I år har vi gleden av å invitere deg til brukermøte i Alta tirsdag 14. og onsdag 15. mai 2013 på Rica Hotel Alta

Vi har satt sammen et faglig program som vi håper vil gi deg inspirasjon og faglig påfyll du kan ta med hjem og bruke i eget bibliotek. Faste poster er på plass, med nytt fra bibliotekene og gruppearbeid, og selvfølgelig presentasjoner fra Bibliotek-Systemer AS. På brukermøtet får du kunnskap om Bibliofil og hva som er nytt, og du får muligheten til å diskutere med andre som er opptatt av det samme som deg.

I år har vi to eksterne foredragsholdere:

Kari J. Spjeldnæs, som leder allmennbokutvalget i Forleggerforeningen og til daglig arbeider i Aschehoug forlag vil ta turen og gi oss en statusrapport om e-boken i Norge, sett frå forlegger-ståsted.

Niels Windfeld Lund, professor i dokumentasjonsvitenskap ved Universitetet i Tromsø, vil snakke om utfordringer  for framtidens bibliotekarer: “Hele biblioteksfeltet undergår i disse år store forandringer og det er vanskeligt at forudsige hvilke kompetencer, som bliver de mest afgørende og centrale  i dekommende år :  system-udvikling, håndtering af medie-formater, projektstyring eller bruker-dialog, måske lidt af det altsammen.”.

Program med forbehold om endringer.

Påmelding til Bibliotek-Systemer AS ved Bente Hasle. Benytt påmeldingsskjema

Forslag til saker som ønskes tatt opp på brukermøtet må sendes til Arbeidsutvalget (e-post: arbutvalg@bibliofil.no) innen 30. mars. Saker innkommet etter dette tidspunktet vil ikke bli behandlet.

Spørsmål til Bibliotek-Systemer AS sendes Arbeidsutvalget innen 30. mars. Spørsmålene vil bli lest opp og kommentert på møtet. Svar fra Bibliotek-Systemer AS vil bli lagt ut på Bibliotekforeningens nettsted i etterkant av møtet.

Kurs

Bibliotek-Systemer  AS  vil også i år arrangere kurs dagen før selve brukermøtet (mandag 13. mai).  Tittel på kurset er “Kjekke ting for systemansvarlige”. Egen påmelding  for dette kurset,  se kurs-invitasjon  frå Bibliotek-Systemer AS.
Påmeldingsfrist til kurset : mandag 15. mars.

Praktisk informasjon

Reise til Alta

Både SAS og Norwegian flyr til  Alta. Det er lurt å være raskt ute med bestilling. Det er svært kort avstand til Alta sentrum fra flyplassen.
Informasjon om transport til og fra flyplassen

Sosialt

Tirsdag kveld inviteres du til en mottakelse på flotte Alta Bibliotek.  Det ligger få minutters gange fra hotellet, og har fått nye, pene lokaler, med spesiell og elegant innredning, som må ses!

Etter mottakelsen på biblioteket er det satt opp buss til Sorrisniva, en helårlig opplevelses- og serveringsbedrift lokalisert ved bredden av Altaelva, hvor det vil bli servert festmiddag.

I tillegg til det faglige programmet er brukermøtet en fin anledning  til å møte kollegaer i andre bibliotek.  Erfaringsutveksling både i og utenfor det oppsatte programmet er en viktig del av møtet.

Meny

Lunsj tirsdag og onsdag: lunsjbuffet
Tirsdag kveld er det festmiddag på Sorrisniva

Priser

Ordinær deltageravgift er kr 2600, men Bibliotek-Systemer As ønsker at flest mulig kan delta i brukermøtet og sponser derfor deltageravgiften med kr 300,-Deltageravgiften blir derfor kr 2300,-

Møte med overnatting og alle måltider: 2300,-

Alternativt for deltakere som ikke skal overnatte:
Møte 14. og 15. mai, uten overnatting, med lunsj, kaffepauser og festmiddag: 1620,-
Møte 14. mai med kaffepauser, lunsj og festmiddag: kr 1120,-
Møte 14. mai med kaffepauser og lunsj: kr 500,-
Møte 15. mai med kaffepauser og lunsj: kr 500,-

Ekstra overnatting pr natt/person: kr 920,-

Vi i arbeidsutvalget ønsker alle velkommen til brukermøtet 2013 i Alta- og vi vil spesielt ønske nye Bibliofilbrukere velkommen. Ta gjerne kontakt med oss dersom dere ønsker flere opplysninger.

Påmeldingsfrist: mandag 15. mars 2013

Velkommen til Alta!

Påmeldingsskjema