Invitasjon

Velkommen til Bibliofil Brukermøte i Stavanger

Årets Brukermøte går av stabelen 7. og 8. mai på Clarion hotell Stavanger. Vertskap er Sølvberget bibliotek og kulturhus, noe vi synes er utrolig flott ettersom Sølvberget bibliotek og kulturhus først kom med i Bibliofil-familien i fjor.

Sølvberget bibliotek og kulturhus bidrar godt til programmet ved blant annet Åsmund Ådnøy som skal fortelle om hvordan Sølvberget driver formidling på alle plattformer, og Rebekka Hennum som skal vise oss hvordan Sølvberget driver Makerspace og drift av et digitalt studio. Nasjonalbiblioteket har tradisjonelt deltatt på brukermøtene og i år er intet unntak. Trond Myklebust fra Nasjonalbiblioteket vil snakke om Nasjonalbibliotekets digitale samlinger ut til publikum. Alt dette skjer på dag 1 av Brukermøte.

Dag 2 har vi vært så heldige å få med Line Hansen Hjellup, bibliotekansvarlig på Spangereid skole i Lindesnes kommune. Hun skal snakke om hvordan skoler og folkebibliotek kan jobbe tettere sammen. Spangereid skole har arbeidet med å sette lesing i system i over ti år, og er en foregangsskole på dette feltet. Samme dag har Bibliotek-Systemer As som vanlig parallelle sesjoner med nytt og nyttig fra Bibliofil.

Intet brukermøte uten festmiddag!

I år drar vi til Ølbergstranden og restaurant Strandhuset. Restauranten ligger i sjøkanten på en av Jærens flotte strender med vinduer ut mot havet og vi gleder oss til å få skjerpet både smaks- så vel som synssansene.

Før dette møtes vi på Sølvberget for mottakelse, mingling og omvisning.

Det blir felles buss til og fra Strandhuset restaurant.

Kurs

I år avholder Bibliotek-Systemer sitt årlige kurs etter Brukermøte, heller enn dagen før som har vært vanlig tidligere år. Kurset blir avholdt på samme hotell som Brukermøte, fra kl. 14.00 til 17.00 onsdag 8. mai og vil handle om «nye» Bibliofil i nettleseren. Pris kr 500,- pr. person. Påmelding til dette kan gjøres på e-post til kurs@bibsyst.no Vi ser frem til å møtes i Stavanger! Arbeidsutvalget