Invitasjon

Påmeldingsfrist: mandag 20. mars – vær snill å overholde fristen.

Vi har gleden av å invitere deg til brukermøte tirsdag 9. og onsdag 10. mai 2017. Vertsbibliotek  i år er Lørenskog bibliotek. På grunn av renovering av hotell i Lørenskog vil møtet bli holdt på Thon Hotel Arena i Lillestrøm.

Påmeldingsskjema ligger her!

Vi har satt sammen et faglig program som vi håper vil gi deg inspirasjon og faglig påfyll du kan ta med hjem og bruke i eget bibliotek. Faste poster er også på plass, med nytt fra bibliotekene og presentasjoner fra Bibliotek-Systemer As.

På brukermøtet får du kunnskap om Bibliofil og hva som er nytt, og du får muligheten til å diskutere med andre som er opptatt av det samme som deg.

I år har vi to eksterne foredragsholdere:

  1. mai kommer Hilde Høgås fra Nasjonalbiblioteket for å snakke om Biblioteksøk og autoritetsregister.
  2. mai vil Catharina Nes fra Datatilsynet snakke om personvern og persontilpassede tjenester.


Praktisk informasjon

Reise til Lillestrøm
Tog til Lillestrøm tar bare 15 minutter fra Gardermoen og 10 minutter fra Oslo sentrum. Hotellet ligger i gangavstand fra togstasjonen.

Sosialt
Tirsdag kveld inviteres du til en mottakelse på Lørenskog bibliotek. Det vil bli satt opp buss fra hotellet til biblioteket.

Etter mottakelsen på biblioteket kjører bussen videre til Losby gods .  Der vil vi få en historisk vandring på godset før det er festmiddag.

I tillegg til det faglige programmet er brukermøtet en fin anledning til å møte kollegaer i andre bibliotek. Erfaringsutveksling både i og utenfor det oppsatte programmet er en viktig del av møtet.

Kurs
Bibliotek-Systemer As vil også i år arrangere kurs dagen før selve brukermøtet (mandag 8. mai). Egen påmelding for dette kurset, se kurs-invitasjon fra Bibliotek-Systemer As.

Priser

  • Ordinær deltakeravgift er kr 3.500,-

Alternativt for deltakere som ikke skal overnatte:

  •  Møte 9. og 10. mai, uten overnatting, med lunsj, kaffepauser og festmiddag: 2200,-
  • Møte 9. mai med kaffepauser, lunsj og festmiddag: 1.550,-
  • Møte 9. mai med kaffepauser og lunsj: 650,-
  • Møte 10. mai med kaffepauser og lunsj: 650,-
  • Ekstra overnatting pr. pers: 1.400,-