Invitasjon

Påmeldingsfrist: 20. mars 2018

Vi har gleden av å invitere deg til brukermøte tirsdag 24. april og onsdag 25. april 2018 i Ålesund. Vertsbibliotek er Ålesund bibliotek.

Påmeldingsskjema ligger her!

Vi har satt sammen et faglig program som vi håper vil gi deg inspirasjon og faglig påfyll du kan ta med hjem og bruke i ditt bibliotek. På brukermøtet får du kunnskap om Bibliofil og hva som er nytt, og du får muligheten til å diskutere med andre som er opptatt av det samme som deg.

I tillegg til de faste postene til Bibliotek-Systemer har vi fire spennende eksterne foredragsholdere.

Tirsdag blir det foredrag med Rigmor Haug fra Larvik bibliotek om erfaringer med Bibliofil på web. Kjersti Eide Hatlen fra Bergen Off. bibliotek kommer og forteller om deres erfaringer med å lage podkast i biblioteket og Veslemøy Grinde fra Sandefjord bibliotek deler erfaringer de har gjort med å slå sammen kataloger i forbindelse med kommunesammenslåing.

Onsdag er Hilde Høgås fra Nasjonalbiblioteket tilbake på brukermøtet. Hun var på Lørenskog i fjor og snakket om Biblioteksøk og autoritetsregister. I år vil hun snakke om Resource Description and Access (RDA).

Praktisk informasjon

Reise til Ålesund

Det går fly fra Oslo, Bergen og Trondheim til Ålesund. Flybussen fra Vigra går 15 min. etter hver ankomst og tar 20 min. til sentrum. Fra Rutebilstasjonen vis-à-vis rådhuset og biblioteket, tar det ca. 5-10 min. å gå til Quality Hotel Waterfront: Over Brosundbroa og vestover.

Sosialt

Ålesund bibliotek, som ligger i rådhusets lavblokk, inviterer til mottakelse i forkant av festmiddagen. Etter mottakelsen går vi opp (evt. tar taxi – det settes ikke opp felles transport) til Fjellstua. Fjellstua ligger på byfjellet Aksla i gangavstand fra biblioteket. Vi går til byparken og opp de 418 trappetrinnene til Fjellstua på 130 moh. Turen tar 15-30 min. Husk gode sko!

I tillegg til det faglige programmet er brukermøtet en fin anledning til å møte kollegaer i andre bibliotek. Erfaringsutveksling både i og utenfor det oppsatte programmet er en viktig del av møtet.

Kurs

Bibliotek-Systemer As vil også i år arrangere kurs dagen før selve brukermøtet (mandag 23. april). Egen påmelding for dette kurset, se kurs-invitasjon fra Bibliotek-Systemer As.

Priser

  • Ordinær deltakeravgift er kr 3.000

Alternativt for deltakere som ikke skal overnatte:

  • Møte 24. april og 25. april, uten overnatting, med lunsj, kaffepauser og festmiddag: 1850,-
  • Møte 24. april med kaffepauser, lunsj og festmiddag: 1350,-
  • Møte 24. april med kaffepauser og lunsj: 500,-
  • Møte 25. april med kaffepauser og lunsj: 500,-
  • Ekstra overnatting pr. pers: 1000,-