Påmelding til brukermøte Bibliofil i Narvik 28-29 september 2021

Hotellet, sett fra biblioteket

Vi ønsker dere velkommen til flotte Narvik bibliotek for årets brukermøte. Møtet vil bli avholdt på Scandic Narvik som ligger ved biblioteket. Brukermøtet varer fra tirsdag 28. september kl. 12, til onsdag 29. september kl. 15:00. Det vil være mulig å bestille overnatting fra søndag ettermiddag for dere som ønsker å komme tidligere, ellers vil det være god nok tid til å ta morgenflyet til Narvik for å rekke frem til lunsj og registreringen. Flybussen stopper rett utenfor hotellet. På grunn av korona-situasjonen har vi satt maks 100 påmeldte. Påmeldingsfristen er 28. august.

For dere som ønsker å komme dagen før til Narvik er dette en ypperlig mulighet til å utforske denne flotte byen. Her er det noe for enhver smak.

Tirsdag 28. september ser vi frem til en fantastisk opplevelse med festmiddag høyt oppi fjellsiden på Fjellheisrestauranten der du enten kan gå eller bruke gondolbanen til adkomst. Det er viktig å huske godt fottøy, og kle dere godt. Før festmiddagen vil det være mulig å bli med på et pop-up arrangement på Krigsmuseet. Dersom dere ønsker å bli med, kryss av i påmeldingsskjemaet.

Årets brukermøte kan by på et svært spennende program som vil passe for både den tekniske systemorienterte og for dem som er mest opptatt av å møte publikum rundt på biblioteket. Noe av det vi vil få høre om via foredragene: Hvordan vil de digitale løsningene påvirke oss? Hvilke nye tekniske muligheter kan vi oppleve med de ulike verktøyene? Det vil bli mye tid til erfaringsutveksling og nettverksbygging for alle deltakere.

Årsmøte for Bibliofilforeningen (brukerorganisasjonen for oss som bruker Bibliofil) holdes onsdag morgen. Det er åpent for alle og vil inneholde litt informasjon om arbeidet i de ulike fagutvalgene i tillegg til årsmøtesaker.

Påmelding kan gjøres her.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.