Brukermøte for Bibliofilbibliotek 2021

Velkommen til brukermøte 28. og 29. september i Narvik.

Brukermøte i 2020 måtte vi dessverre avlyse på grunn av den pågående pandemien, men vi satser på at vi i år får avholdt brukermøte i Narvik. Vi kommer til å benytte oss av konferansehotellet Scandic Narvik som ligger like ved biblioteket. Brukermøtet varer fra tirsdag 28. september kl. 12, til onsdag 29. september kl. 15.00.

Et bilde som inneholder tekst

Automatisk generert beskrivelse
Narvik bibliotek

For dere som ønsker å komme dagen før vil det være mulig å booke overnatting fra mandagen, ellers vil det være god nok tid til å ta morgenflyet til Narvik for å rekke frem til lunsj og registreringen. Flybussen stopper rett utenfor hotellet.

Ønsker dere å komme dagen før til Narvik er dette en ypperlig mulighet til å utforske denne flotte byen. Narvik kan by på en flott natur, parker, museer og fine nisjebutikker. Her er det noe for enhver smak. For dere som er interessert i å delta på kurs og få mer faglig innhold, setter Bibliotek-Systemer As opp et kurstilbud dagen før.

Vi ser frem til en fantastisk opplevelse med festmiddag høyt oppi fjellsiden på Fjellheisrestauranten der du enten kan gå eller bruke gondolbanen til adkomst. Det er viktig å huske godt fottøy, og kle dere godt.

Vi kan garantere et spennende møte med et svært lærerikt og variert program. Det vil være en variasjon i alt fra det digitale aspektet i bibliotekshverdagen, til møte mellom mennesker og nye bekjentskap. Det vil også settes søkelys på muligheten for kompetanseoverføring mellom kollegaer over hele landet gjennom de spennende foredragene vi vil bli presentert.

Årsmøte for Bibliofilforeningen (brukerorganisasjonen for oss som bruker Bibliofil) holdes onsdag morgen. Det er åpent for alle og vil inneholde informasjon om jobben de ulike fagutvalgene gjør i tillegg til årsmøtesaker.

Hold av datoen!

Hilsen AU, arbeidsutvalget i Bibliofilforeningen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.