Middag på «Du verden matbar» mandag 13. mai

Brukermøtet i Alta nærmer seg, og flere av dere skal også være med på Bibliofils systemkurs mandag 13. mai. Alle som har ankommet Alta i løpet av dagen, og som har lyst og anledning er hjertlig velkommen til å bli med ut å spise om kvelden.

Arbeidsutvalget har reservert bord på spisestedet Du verden matbar kl. 19.00, som ligger i kjøpesenteret vis a vis Rica-hotell. Spisestedet er nyåpnet, har god atmosfære, og serverer god og spennende mat! Grillet tørrfisk, sushi og mer tradisjonelle biffretter er noe av det som står på menyen.

Vi må gi beskjed om hvor mange vi blir noen dager i forkant, så vi setter påmeldingsfristen til onsdag 8. mai!

Påmelding sendes til Stine Ballovarre: stba@alta.kommune.no

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.