Brukermøtet 2020

Når vinter blir til vår er det tid for Brukermøte 2020. Narvik bibliotek er vertskap for møtet og like ved siden av biblioteket ligger konferansehotellet Scandic Narvik. Møtet holdes fra kl. 12 tirsdag 5. mai til kl. 15 onsdag 6. mai. Det vil være mulig å bestille overnatting fra mandag ettermiddag for de som ønsker å komme til byen dagen før, eller man kan velge å ta første morgenfly og rekke fram til lunsj og registrering på tirsdagen. Den sene lunsjen på onsdag avslutter brukermøtet og man kan enten nyte den i godt selskap i restauranten på hotellet eller ta med seg reisemat og hoppe på flybussen som stopper rett utenfor hotellet.

Vi kan ikke love hverken nordlys eller midnattssol i mai, men det vil utvilsomt bli en flott opplevelse å spise middag høyt oppe i fjellsida på Fjellheisrestauranten der eneste adkomstvei er gondolbanen. Ta en titt: https://www.narvikfjellet.no/selskap-fjellheisrestauranten

Vi kan også love faglig påfyll for både den teknisk systemorienterte som liker å utforske alle nye digitale muligheter og for den som er mest opptatt av møte mellom mennesker, veiledning og service. Hvordan påvirker de digitale løsningene måten vi jobber på? Hvilke muligheter åpner seg hvis vi bruker systemene og verktøyene vi har på beste måte? Hva er beste måte? Hvordan kan vi lære av hverandre og få til utvikling av tjenestene? Dette og mer til vil  foredragene komme inn på og det settes av god tid til erfaringsutveksling, refleksjon og nettverksbygging underveis i programmet.

Noen stikkord for programmet er: Erfaringer med regional organisering av  Bibliofil-samlinger som kompetansehevende tiltak, presentasjoner av «nye Bibliofil» og informasjon om systemutviklingsarbeidet, foredrag om strømming og hvordan «alle» kan få det til og foredrag om temaet «Den frittgående bibliotekar».

Årsmøte for Bibliofilforeningen (brukerorganisasjonen for oss som bruker Bibliofil) holdes onsdag morgen. Det er åpent for alle og vil inneholde litt informasjon om arbeidet i de ulike fagutvalgene i tillegg til årsmøtesaker.

Påmelding starter når invitasjon med endelig program sendes ut i januar. Sett av datoene og gled deg til Brukermøte 2020 i Narvik!

Hilsen Arbeidsutvalget i Bibliofilforeningen

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.