Til AU's hovedside

Brukermøte 2006
Bergen 11. - 12. mai

 

INVITASJON TIL BRUKERMØTE 2006

Årets brukermøte holdes i Bergen torsdag 11. mai og fredag 12. mai på Grand Hotel Terminus http://www.grand-hotel-terminus.no. Vi har også i år et variert faglig program med presentasjoner fra Bibliotek-Systemer AS, ekstern foredragsholder, gruppearbeid begge dager og nytt fra bibliotekene. Foreløpig program. Endelig program vil bli lagt ut i løpet av de nærmeste ukene.

Både møte og overnatting m/frokost skjer på Grand Hotel Terminus.

Bergen er lett tilgjengelig med tog, buss, fly og hurtigbåt. Grand Hotell Terminus ligger rett ved buss- og jernbanestasjonen. Det går buss fra Flesland til bussterminalen. Det går buss fra Stavanger, Kristiansand, Oslo og Trondheim. Hurtigbåtene legger til kai i Vågen. Det er 10 -15 minutters gange opp til hotellet.

Det vil også i år bli gitt konferanserabatt på fly: SASBraathens og Widerøe. Konferansens registreringskode er: FST-06CONFSWF114. Mer informasjon

Torsdag kveld besøker vi Bergen bibliotek: http://www.bergen.folkebibl.no/. Vi går opp til Bellevue http://www.bellevue.no/ og spiser middag (10-15 minutters gange, alternativt drosje).

I tillegg til det faglige programmet, er brukermøtet en god anledning til å møte kolleger i andre bibliotek som jobber med det samme som du gjør. Erfaringsutveksling både i og utenfor det oppsatte programmet er en nyttig del av møtet.

Forslag til saker som ønskes tatt opp på brukermøtet må sendes til Arbeidsutvalget innen onsdag 19. april 2006 (Saker innkommet etter dette tidspunktet, vil ikke bli behandlet.

Spørsmål til Bibliotek-Systemer AS må sendes til arbeidsutvalget innen onsdag 19. april 2006 (Spørsmålene vil bli lest opp og kommentert på møtet. Svar fra Bibliotek-Systemer AS vil bli lagt ut på AUs sider i etterkant av møtet.)

Vi ber deltakere som ønsker trådløs tilgang til internett på rommene, om å merke av for det på påmeldingsskjemaet - ikke alle rom har like god dekning. Vlan-kort fås kjøpt i resepsjonen. (120 kr pr døgn, og ett kort kan deles av flere)

Arbeidsutvalget ønsker alle velkommen til brukermøtet 2006 i Bergen – og vi vil spesielt ønske nye bibliofilbrukere velkommen. Ta gjerne kontakt med oss, hvis dere ønsker flere opplysninger: arbutvalg@bibsyst.no

Meny:
Lunsj torsdag: Lunsjbuffe
Middag Belluve: Tre retters middag
Lunsj fredag: Lunsjbuffe

Husk å angi på påmeldingsskjemaet om du ønsker vegetaralternativ, ev annen spesialmat.

Priser:
Møte med 1 overnatting i enkeltrom og alle måltider: kr. 1900,-
Møte med 1 overnatting i dobbeltrom og alle måltider: kr: 1800,-

Alternativt for deltakere på brukermøte som ikke skal/kan overnatte:
Dagpakker og festmiddag: kr. 1300,-

Ekstra overnatting i enkeltrom, onsdag før møte: kr: 650, - pr person
Ekstra overnatting i dobbeltrom, onsdag før møte: kr: 425, - pr person

Ekstra overnatting i enkeltrom etter møte: kr. 700,- pr person
Ekstra overnatting i dobbeltrom etter møte: kr. 450,- pr person

Påmeldingsfrist: onsdag 5. april 2006

Påmelding: Fyll ut skjema

Tid til overs i Bergen? Sjekk ut Dagny Eides turist-aktivitets-tips!

Til Biblioteksystemer AS hjemmeside

 |Brukermøter |  Arbeidsutvalget |  Fagutvalg |  Valgkomite |  Retningslinjer |

Sist oppdatert 08.03.06 av arbutvalg@bibsyst.no