Til AU's hovedside

Brukermøte 2009
Arendal 12. - 13. mai

 

INVITASJON TIL BRUKERMØTE 2009

Påmeldingsfrist: fredag 27. mars 2009 - vennligst overhold fristen!

Årets brukermøte holdes i Arendal tirsdag 12. mai og onsdag 13. mai på Clarion hotel Tyholmen. Vi har også i år et variert faglig program med presentasjoner fra Bibliotek-Systemer AS, ekstern foredragsholder, gruppearbeid en dag og nytt fra bibliotekene. I år er "Møte med brukerne" hovedtemaet på Brukermøtet. Overnatting m/frokost skjer på Clarion hotel Tyholmen og på Thon Hotel Arendal.

Foreløpig program.

Påmelding gjennom Bibliotek-Systemer As ved Bente Hasle. Benytt påmeldingskjema.

Vi ønsker å inkludere skolebibliotekarer på Brukermøte i Bibliofil. Av den grunn velger vi igjen å lage et eget parallelt opplegg skreddersydd for skolebibliotekarer. Det er altså mulig for skolebibliotekarer å komme kun en dag, med eller uten middag (se priser), og allikevel få et godt og matnyttig utbytte av konferansen.

Bibliotek-Systemer As vil arrangere to kurs dagen før brukermøtet. Kursene i år vil ta for seg ”Bibliofil og bruk av portalen Joomla" og "Praktisk bruk av Bibliofil, bl.a. med tanke på Bokens plassering og 
bruk av dynamisk hyllesignatur”. Kursinvitasjon fra Bibliotek-Systemer As.

Alle er ikke like kjent på Sørlandet, så vi har laga en oversikt over reisealternativer (tips oss gjerne om andre reisealternativ)

Det vil også i år bli gitt konferanserabatt på fly: SASBraathens og Widerøe. Konferansens registreringskode er FST-08CONFSKWF47Mer informasjon.

Tirsdag kveld er det omvisning i flotte Arendal bibliotek. Her blir det velkomstdrink, litt snacks og  underholdning. Deretter bærer det videre til Arendal gamle rådhus som ble oppført i empirestil i 1812-1813 og ligger på sørsiden av Tyholmen i Arendal med fasaden vendt mot havna. Her spiser vi festmiddag, tapas.

I tillegg til det faglige programmet, er brukermøtet en god anledning til å møte kolleger i andre bibliotek som jobber med det samme som du gjør. Erfaringsutveksling både i og utenfor det oppsatte programmet er en nyttig del av møtet.

Forslag til saker som ønskes tatt opp på brukermøtet må sendes til Arbeidsutvalget (e-post: arbutvalg@bibliofil.no) innen tirsdag 14. april 2009. (Saker innkommet etter dette tidspunktet, vil ikke bli behandlet).

Spørsmål til Bibliotek-As sendes til Arbeidsutvalget innen tirsdag 14. april 2009. (Spørsmålene vil bli lest opp og kommentert på møtet. Svar fra Bibliotek-Systemer AS vil bli lagt ut på AUs sider i etterkant av møtet.)

Arbeidsutvalget ønsker alle velkommen til brukermøtet 2009 i Arendal – og vi vil spesielt ønske nye bibliofilbrukere velkommen. Ta gjerne kontakt med oss, hvis dere ønsker flere opplysninger: arbutvalg@bibliofil.no

Meny:
Lunsj tirsdag: Lunsjbuffet
Middag på Arendal gamle rådhus: Tapas-middag med tapas-dessert
Lunsj onsdag: Lunsjbuffet

Priser:
Møte med 1 overnatting i enkeltrom og alle måltider: kr. 2650

Alternativt for deltakere på brukermøte som ikke skal/kan overnatte:
2 dagpakker med festmiddag: kr. 1600
1 dagpakke med festmiddag: kr. 1050
Dagpakke uten festmiddag: kr. 550

Ekstra overnatting pr natt/person: kr. 1095

Påmeldingsfrist: fredag 27. mars 2009
- vennligst overhold fristen!
Påmelding:
Fyll ut skjema
Tid til overs i Arendal? Sjekk ut Kristins bytips


Til Biblioteksystemer AS hjemmeside

 |Brukermøter |  Arbeidsutvalget |  Fagutvalg |  Valgkomite |  Retningslinjer |

Sist oppdatert 02.03.2009 av arbutvalg@bibliofil.no