Til AU's hovedside

Brukermøte 2005
Skien 26-27. mai

 

INVITASJON TIL BRUKERMØTET 2005

Årets brukermøte holdes i Skien torsdag 26. mai – fredag 27. mai i Ibsen-huset. Overnatting m/frokost på Comfort hotell Bryggeparken.Vi har også i år et variert faglig program med presentasjoner fra Bibliotek-Systemer AS, eksterne foredragsholdere, gruppearbeid begge dager og nytt fra bibliotekene. Endelig program vil bli lagt ut i løpet av de nærmeste ukene.Se arbeidsutvalgets nettside for: Program

Selve møtet holdes på Ibsenhuset

Det er 5 minutters gangavstand fra hotellet til konferanselokalet. Torsdag kveld besøker vi Skien bibliotek og vi drar på båttur på Telemarkskanalen

Skien er lett tilgjengelig med tog eller buss. Det er også god bussforbindelse fra Torp flyplass (Sandefjord) og det går fly direkte fra Bergen til Geiteryggen flyplass i Skien.

Det vil også i år bli gitt konferanserabatt på fly. (SASBraathens og Widerøe, registreringskode er: FST-05CONFSWF142) Mer informasjon om reisemuligheter og rabatter

Det gis dessverre ingen rabatt på NSB utover de rabattordningene som gjelder.

I tillegg til det faglige programmet, er brukermøtet en god anledning til å møte kolleger i andre bibliotek som jobber med det samme som du gjør. Erfaringsutveksling både i og utenfor det oppsatte programmet er en nyttig del av møtet.

Forslag til saker som ønskes tatt opp på brukermøtet må sendes til arbeidsutvalget innen 15. mai 2005. (Saker innkommet etter dette tidspunktet, vil ikke bli behandlet.

Spørsmål til Bibliotek-Systemer AS må sendes til arbeidsutvalget innen 1. mai 2005. (Spørsmålene vil bli lest opp og kommentert på møtet. Svar fra Bibliotek-Systemer AS vil bli lagt ut på AUs sider i etterkant av møtet.)

Arbeidsutvalget ønsker alle velkommen til brukermøtet 2005 i Skien – og vi vil spesielt ønske nye bibliofilbrukere velkommen. Ta gjerne kontakt med oss, hvis dere ønsker flere opplysninger.

arbutvalg@bibsyst.no

Meny:
Lunsj torsdag: Koldtbord
Mat på båten: Spekemat
Lunsj fredag: Pastabuffet

Husk å angi på påmeldingsskjemaet om du ønsker vegetar-alternativ, ev annen spesialmat.

Priser:
Møte med 1 overnatting i enkeltrom: kr. 1950
Møte med 1 overnatting i dobbeltrom: kr. 1850
Møte uten overnatting  med middag og båttur: kr. 1350
Dag-pakker: kr 425 pr dag
Middag/båttur: kr. 500
Ekstra overnatting i enkeltrom: kr. 600
Ekstra overnatting i dobbeltrom: kr 500

Påmeldingsfrist: 15. april 2005

Påmelding: Fyll ut skjema

 

Til Biblioteksystemer AS hjemmeside

 |Brukermøter |  Arbeidsutvalget |  Fagutvalg |  Valgkomite |  Retningslinjer |

Sist oppdatert 09.05.05 av arbutvalg@bibsyst.no